lauantai 16. maaliskuuta 2019

Podcast x3

Podcastit on ollu pinnalla jo muutamankin vuoden ajan, mutta mä ite lämpenin niille vasta pari viikkoa sitten. Podcastien kuuntelu tuo kivaa vaihtelua musiikin kuuntelulle. Mä ite ainakin kyllästyn tosi nopeesti biiseihin joita oon kuunnellu pari viikkoa taukoomatta. Välillä on kiva kuunnella julkkisjuoruja tai muiden kokemuksia itsetunto-ongelmista.  Rakastan kuunnella ihmisten omia kokemuksia ja saada niiden kautta sympatiaa. Podcasteihin myös uppoutuu tosi helposti, jolloin pääsee unohtamaan oman hektisen ja stressaavan arjen ainakin hetkeksi. Haluunkin jakaa teidän kanssa mun kolme tän hetkistä podcast lempparia. Suosikit on ihan satunnaisessa järjestyksessä.

Riisuttu by Rosanna  Tässä podcastissa löytyy aiheita laidasta laitaan. Riisuttu on yks mun lemppareita just sen takia, että osa aiheista on ittelleni tosi ajankohtasia, mikä tekeekin kuunteltusta erityisen mielenkiintoista. Podcast antaa jonkinlaista vertaistukea ja sympatiaa. On helpottavaa huomata että "hei, mähän en ookkaan yksin tän asian kanssa". Tykkään Rosannan äänestä sekä toisella kaudella mukana olevan Ninan äänestä. Se, että puhujilla on miellyttävät äänet on aika oleellinen asia puheohjelmia kuunnellessa. Suuri plussa on myös podcastin vierailijat, joita on osassa jaksoissa. Mukana on niin asiantuntijoita kuin esim. bloggaajiakin. Tän podcastin löydät Suplasta!


Parisuhdekriisi on tunnettujen vloggaajien, Miisas ja Tomas, yhteinen podcast, jossa keskustellaan parisuhteen erilaisista haasteista. Tykkään henkilökohtasesti Miisan äänestä, joten tän podcastin kuuntelu on tosi rentouttavaa. On myös hirmu mielenkiintosta kuulla Miisan ja Tomaksen parisuhteesta ja heidän omista henkilökohtasista kokemuksistaan. Tätäkin podcastia voit kuunnella Suplasta.

Tuplakääk tarjoaa älyttömän hauskaa viihdettä! Tässä podcastissa kaksi nuorta naista spekuloi erilaisia julkkisjuoruja. Jos on ollut astetta rankempi päivä, niin tätä kuunellessa saa laittaa aivot luvan kanssa narikkaan. Jos sua vähänkään kiinnostaa, mitä julkkiselämän kulissien takana tapahtuu (tai ainakin juorutaan tapahtuvan) niin suosittelen kuuntelemaan tätä podcastia! Tuplakääkin löydät Spotifysta.2 kommenttia:

  1. Parisuhdekriisi on ihan mahtava podcast, ootan aina innolla sen uusia jaksoja! Kannattaa tsekata kans Nonsense-podcast Soundcloudista, se oli eka podcast jota aloin kuuntelemaan enkä vieläkään oo kyllästyny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Pitääkin käydä kuuntelees

      Poista