torstai 21. kesäkuuta 2018

Blogin uusi suunta

Unelmoin pitkään oman lifestyle-blogin perustamisesta ja kun vihdoin ja viimein sain siihen luvan, olin aivan haltioissani. Olin suunnilleen 12-vuotias. Sama linja pysyi monet, monet vuodet ja tahto kehittyä bloggaajana oli valtava. Mutta innostus hiipui. Inspiraaio loppui samoin motivaatio ja harrastuksesta nauttiminen. 

Blogi on ollut hiljainen juuri näiden syiden takia. Tekisi mieli sanoa, että ei sitä aikaakaan ole hirveästi ollut, mutta tosiasiahan on se, että kyllä sitä aikaa olisi blogillekkin löytänyt, jos vain tarpeeksi olisi halunnut. Mutta multa ei löytynyt intoa palata blogimaailmaan. Suurin syy kuitenkin oli tyytymättömyys omaan luomukseen. Blogin ulkoasu ei miellyttänyt omaa silmää monista muutoksista ja yrityksistä huolimatta, sisältöä ei tuntunut syntyvän millään ja kun sitä syntyi, tuntui etten saanut siitä mitään takaisin. 

Heräsin siihen todellisuuteen, että nyt on aika vaihtaa suuntaa. Lifestyle-blogin tyypilliset asupostaukset, ostosten esittelyt ja arkipäivieni jakamiset ei tunnu enää siltä omalta jutulta. Mikä se suunta sitten on? Olen aina halunnut inspiroida ja motivoida muita ihmisiä. Haluan auttaa jollain tapaa, oli se sitten piristämällä jonkun päivää tai antamalla hyvän ruokavinkin, kunhan sillä on positiivisia vaikutuksia muihin. Asiat voivat olla hyvinkin arkipäiväisiä, mutta pohdin niitä syvällisemmin. Hyvä esimerkki uudesta linjasta on edellinen postaus, johon pääset tästä.


Lifestyle-blogille ominaiset postaukset saa jäädä mun osalta nyt historiaan. En osaa kategorioida blogin uutta suuntaan mihinkään tiettyyn teemaan, mutta ehkä sitä ei aina tarvitsekkaan lokeroida. Postauksien aiheet tulevat varmasti olemaan edelleen hyvin arkipäiväisiä, nuoren tytön jokapäiväistä pohdiskelua. Pohdiskelun lisäksi voi aiheina olla myös erilaiset vinkit ja muut, eli postauksia voi tulla aika laidasta laitaan, mutta itse tykkään monipuolisuudesta, joten tällainen linja tuntuu oikein hyvältä. Ehkä nyt ei ole niin suuri kynnys tulla taas blogin puolelle päivittämään, kun olen hoksannut mikä se oma juttu on. Blogi on ollut niin kauan osa mua, välillä aktiivisemmin ja välillä passiivisemmassa osassa, etten osaa enkä halua siitä luopua. Olen löytänyt kirjoittamisesta uuden ullotuuvuuden ja siitä on tullut tärkeä juttu mulle. Ja blogi antaa hienon mahdollisuuden toteuttaa itseäni juuri siinä muodossa, kun itsestä hyvältä tuntuu, kirjoittamalla.


Suunta on itse asiassa muuttunut tässä jo itse sitä tiedostamatta. Viimeisimmät postaukset ovat olleet asioiden syvempää pohdiskelua toinen lukiosta ja toinen kesäkunnosta. Väliin on mahtunut myös kuvapostaus joulun lomamatkasta. Jatkossakin saattaa tulla enemmän kuvien täyttämiä postauksia, jos valokuvausintokin tästä taas kasvaa. Ainakin yksi ilta, kun olin pyöräilemässä auringonlaskun aikaan, tuli hirveä hinku päästä taas kuvailemaan ihania kesäiltoja.

Toivottavasti blogistani on iloa vielä monelle! Pus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti