torstai 13. heinäkuuta 2017

Tiistai 11.7.2017

09.50 Herätyys! Kännykkä ensimmäisenä kouraan ja katsomaan snäpit sekä toivottamaan hyvää huomenta.

10.00 Sängystä ylös ja vessan kautta aamupalalle. Tänään tarjolla omatekemiä ruisleipiä juustolla ja aromisuolalla maustetuilla kurkuilla. Ja tottakai mukillinen kaakaota. Syön aamupalan samalla kun selailen lehteä ja kuuntelen sivukorvalla radiota.

10.30 Ja takaisin sänkyyn. Ei kuitenkaan takaisin nukkumaan vaan selailemaan yllätys yllätys somea. Katson yhden uuden videon, luen iltasanomia sekä tutkailen päivän säätä. Tänään ei taida olla asiaa mennä pyörällä salille.

11.10 Hammaspesulle, pukemaan ja pakkailemaan kamoja kasaan.

11.45 Kohti bussipysäkkiä ja salia. Nyt pumpataan! Paikat on kyllä jo valmiiksi jumissa eilisestä puistojoogasta. Mutta eikös se niin ole, että treenamisesta tullut lihaskipu lähtee treenaamalla. En olisi kyllä uskonut että jooga saa paikat näinkin jumiin. Toisaalta, kyllähän siinä väänneltiin ja käänneltiin itteensä mitä ihmellisempiin asentoihin, että kyllä sitä saa paikat vähemmästäkin kipeiksi.

14.30 Takaisin kotona. Nautin salitreenistä niin paljon! Lämmin suihku oli ihana lopetus treenille. Bussikin tuli hyvin, eikä tarvinnut seistä tihkusateessa kauaa. Kotona kamojen purku, pyykit kuivumaan ja sit ruokaa.

15.00 Syömisen jälkeen leffaa. Mun on tehnyt jo pitkään mieli katsoa Mamma mia, mutta arvoin siinä kuitenkin parin leffan välillä, ennen kuin päädyin siihen. Popparit poksumaan ja leffa pyörimään.16.45 Leffa loppui ja päädyn taas soittelemaan hetkeksi kitaraa ja pianoa.

17.10 Alan katsomaan ja hinnoittelemaan kirppiskamoja. Aina sama ongelma. Tuleeko tavaroihin laitettua oikea hinta? Käyn myös varastosta katsomassa, löytyykö kirppikselle vietävää. Löydän laatikollisen vanhoja kirppiskamoja, mutta päätän, että ne saa tällä kertaa lähteä suoraan kierrätykseen esim. pelastusarmeijaan.

18.45 Nyt on osa kirppiskamoista hinnoteltu. Sitten pelaamaan simsiä.

20.25 Pelaaminen alkaa vähän kyllästyttämään ja maha kurnii jo melko kovaa. Onneksi nyt on ruoka!

20.45 Ruokailun jälkeen avaan koneen ja luen uudet postaukset, joita ei harmi vain ole enempää kuin kaksi. Pitäisi ehkä laajentaa lukulistaa. Luettuani blogit aloittelen tämän postauksen kirjoittamista.

21.35 Väsyttää jo aikalailla. Suljen koneen ja rojahdan sängylle chattailemaan ja selailemaan instaa.

21.52 Iltatoimet ja peiton alle. Olen vielä puhelimella ennen kuin suljen silmät.

... Sitten nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti